Bjælkehuse der kan holde hele livet

Har du et træhus, der skal renoveres? Kunne du tænke dig at få bygget en tilbygning til dit nuværende træhus? Drømmer du om at få bygget et helt nyt bjælkehus? Uanset om der skal renoveres, isoleres, bygges til eller bygges nyt, så er du kommet til det rette sted.

Jeg har 15 års erfaring inden for bjælkehuse, og jeg kan stå for både reparation, udskiftning af vinduer og nybyggeri i forbindelse med helårs- og sommerhuse. Der er desuden mulighed for at få bygget din tilbygning, ombygning eller nybygning i totalentreprise hos mig. 

Som tømrer løser jeg blandt andet opgaver i forbindelse med bjælkehytter til billige priser for privatpersoner i Aabenraa, Sønderborg, Haderslev og omegn.

Fast samarbejdspartner

Jeg har et fast samarbejde med Panbo Bjælkehuse, som har mere end 70 års erfaring med bjælkehuse.​

Du kan læse mere om Panbo Bjælkehuse her.

De anvender bjælker, som består af vakuumimprægneret svensk gran. Det har en enormt god holdbarhed, og sørger du for den rette vedligeholdelse, får du et hus, som kan holde resten af livet.​

Kontakt mig og hør mere om mit arbejde med bjælkehuse

Er du interesseret i at høre mere om mit arbejde med bjælkehuse, eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud på dit drømmehus i træ? 

Så kan du med fordel ringe til mig på telefon 22 13 20 15. Du er dog også altid velkommen til at skrive til min e-mail post@detrullendevaerksted.dk, hvis det passer dig bedre. 

Så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt.​

Jeg kan også hjælpe med udskiftning af vinduer og døre samt renovering.

Firmanavn & CVR​

Det Rullende Værksted v/Hans Jørg Andresen

CVR: ​19891534

Kontakt os