Reparation og udskiftning af vinduer og døre

Trænger husets vinduer eller døre til at blive renoveret eller udskiftet? Så står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg har mere end 30 års erfaring som tømrer, og jeg kan arbejde med al slags udskiftning af vinduer og døre. Jeg kører hovedsageligt ud til private boligejere i blandt andet Sønderborg, Haderslev, Aabenraa og andre omkringliggende områder.

Jeg tilbyder både reparation og udskiftning af vinduer og døre, og det gælder, uanset hvilken type døre, glas eller vinduer der er tale om, og om det er indvendigt eller udvendigt.

Har du allerede selv indkøbt dine nye vinduer og døre, så kommer jeg gerne og monterer dem, men jeg kan også selv komme med alle materialerne, hvis du ønsker det.

Jeg sørger naturligvis for, at det udførte arbejde er i høj kvalitet, så du får et holdbart resultat.​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af, om du selv har indkøbt vinduerne og blot har brug for hjælp til at få dem monteret, eller om jeg også skal købe dem ind for dig.

Derudover afhænger den endelige pris også af, hvor mange vinduer der skal udskiftes. Du har dog mulighed for at opnå tilskud, hvis der er tale om energiforbedrende ruder.

Kontakt mig og få et tilbud på udskiftning af døre og vinduer

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få udskiftet husets vinduer eller døre? Har du brug for professionel hjælp til montering af døre og vinduer til dit sommerhus eller bjælkehuse og kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud? 

Så skal du endelige bare ringe til mig på telefon 22 13 20 15

Alternativt kan du også skrive til min e-mail post@detrullendevaerksted.dk, hvis du foretrækker det. 

Jeg kan også hjælpe med renovering samt opførsel af bjælkehuse.

Firmanavn & CVR​

Det Rullende Værksted v/Hans Jørg Andresen

CVR: ​19891534

Kontakt os