Det Rullende Værksted – Tømrer nær Kolding, Haderslev, Sønderborg & Aabenraa

Vinduer og Døre

Trænger husets vinduer eller døre til at blive renoveret eller udskiftet? Så står jeg klar til at hjælpe dig.

Reparation og udskiftning af vinduer og døre

Trænger husets vinduer eller døre til at blive renoveret eller udskiftet? Så står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg har mere end 30 års erfaring som tømrer, og jeg kan arbejde med al slags udskiftning af vinduer og døre. Jeg kører hovedsageligt ud til private boligejere i blandt andet Sønderborg, Haderslev, Aabenraa og andre omkringliggende områder.

Jeg tilbyder både reparation og udskiftning af vinduer og døre, og det gælder, uanset hvilken type døre, glas eller vinduer der er tale om, og om det er indvendigt eller udvendigt.

Har du allerede selv indkøbt dine nye vinduer og døre, så kommer jeg gerne og monterer dem, men jeg kan også selv komme med alle materialerne, hvis du ønsker det.

Jeg sørger naturligvis for, at det udførte arbejde er i høj kvalitet, så du får et holdbart resultat.​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af, om du selv har indkøbt vinduerne og blot har brug for hjælp til at få dem monteret, eller om jeg også skal købe dem ind for dig.

Derudover afhænger den endelige pris også af, hvor mange vinduer der skal udskiftes. Du har dog mulighed for at opnå tilskud, hvis der er tale om energiforbedrende ruder.

KPK: https://www.kpk-vinduer.dk/

OUTRUP: https://www.outrup.dk/

Et hurtigt spørgsmål?
Skriv til mig